NM-SØLV i sprint / XCE

Av Elisabeth Sveum

NM-Sprint-pallen

Jeg tok mitt andre NM-sølv i helgen under sprinten / XCE på Grønnmo. I progolen kvalifiserte jeg meg som nr 2. Deretter gikk jeg videre fra kvart- og semifinalen, yes! I finalen var kroppen virkelig på hugget, jeg fikk en god start og følte meg sterk i første bakke. Jeg hadde veldig lyst til å ta teten, men Ingrid var hakket raskere i det løypa gikk over til sti. På toppen fikk Ingrid en luke og jeg ga alt for å tette den igjen, men det holdt ikke. Det var bare å konsentrere seg om å sikre sølvet de siste 200meterne.

NM-sprint

Jeg er utrolig glad for NM-sølvet på sprinten og det har vært en fantastisk NM-helg med to medaljer!!! 😀

To sølvmedlajer i NM var kult!
To sølvmedlajer i NM 😀

NM-06

 

Sykkelhilsen fra Elisabeth

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin