Seier i Superpokal15 med nytt sete

Av Elisabeth Sveum

På lørdag gikk et av årets populære cyclocrossritt av stabelen på selveste Voldsløkka midt i Oslo. Rett før helga fikk jeg nytt sykkelsete; “SHC DRT” fra Cobb Cycling. Det hvite setet monterte jeg på cyclocrossen, det svarte setet er til terrengsykkelen. Gjett om jeg fikk fart på setet på lørdag?!

SHC-DRT-CobbCycling-small

“SHC DRT” setet gjør at jeg sitter stabilt på sykkelsetet og får maks trykk ned i pedalen. Tidligere har jeg slitt med vond rygg og ikke sittet komfortabelt på setet, men nå er det helt annerledes, “vondter” er borte og jeg kan konsentrere meg mer på å yte maks.

Løypa for rittet på Voldløkka var kjempekul! Alt foregikk rundt på gress, over sandvolleyballbane, rundt trær og opp på små gressbakker. Stor fart i denne løypa, action! Vi damene startet sammen med de herrene som var sidet i pulje 2. Det er topp, bare å henge på! Jeg liker å få mer matching i løypa og kanskje snappe opp et tips eller to.

Jeg tok tet i dameklassen fra første tråkk og fikk en god luke ned til andre dame. Åpningsfarten var ganske høy, men jeg taklet det ganske bra. Kroppen spilte på lag etter en forkjølelse forrige uke. Rittet er veldig intensivt med mange aksellasjoner, av og på sykkelen og svinger. Tøffe ritt. Jeg sto rittet ut og kjørte inn til seier!! Jippi!! 😀

Takk til arrangørene for et knallbra arrangement og morsomt at så mange kom å heia på oss “slitere” på Voldløkka.

HappyRide! Gleder meg til flere ritt og treninger på nytt sykkelsete fra Cobb Cycling!

Superpokal 2015 - Foto: Bengt Ove Sannes
Superpokal 2015 – Foto: Bengt Ove Sannes
Foto: Øyvind Wold
Foto: Øyvind Wold
Foto: Øyvind Wold
Foto: Øyvind Wold

 

//Elisabeth

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin