Seier i cyclocross NorgesCup

Av Elisabeth Sveum

Idag tok jeg seier i NorgesCup-rittet i cyclocross i Kristiansand. Det var revansj etter gårsdagens 3. plass! Løypa i dag passet meg skikkelig bra, den var teknisk, sleip og gjørmete. Det er sånn som æ liker det! Jeg tok teten ganske tidlig, allerede på førsterunden hadde jeg ca 20 sek luke ned til Tiril Mohr (i gul ledertøye) og Marit Sveen. Jeg holdt tempoet oppe, beina var mye bedre enn i går! Trenger tydeligvis en gjennomkjøring før jeg får opp farta.

Foto: Bengt Ove Sannes
Foto: Bengt Ove Sannes

Herlig var det å sykle inn til seier med 38 sek ned til Tiril Mohr. Marit Sveen tok 3. plassen. I sammendraget er jeg bare noen få poeng bak Tiril som leder cupen. NM cyclocross neste helg avgjør sammenlagtseieren i NorgesCupen. Det blir kamp om både NM-trøye og NorgesCupen sammenlagt! 😀

Pallen i Kvinner Senior!
Pallen i Kvinner Senior!

Kom å heia på NM Cyclocross i Svelvik 15. november!!!! Start Kvinner senior kl. 12:10! 😀

Happy Ride!

*Elisabeth

Del:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin