Utrolig herlig!!!! Dette var dagen da ALT stemte! Jeg hadde bestemt meg for å åpne ganske hardt og se hvem jeg kunne henge på eller hvem som ble med på hjul. Det var overraskende å få så stor luke allerede på førsterunden. Men jeg visste at i cyclocross kan alt skje, så jeg fortsatte å jage. Etter ca 2 runder hadde jeg fått en luke på ca 1 minutt ned til Tiril Mohr, Marit Sveen og Emilie Moberg.

Ut fra start. Foto: Bengt Ove Sannes

Ut fra start. Foto: Bengt Ove Sannes

Jeg fortsatte å kjøre på og klarte å beholde roen, selv om jeg begynte å tenke; «Shit, jeg kan vinne». Heldigvis skiftet jeg rask fokus på løypa og gjennomførelsen. Beina var så gode og det var trøkk!

Etter ca 42 min i gjørme, sand, svinger og hekker syklet jeg inn til NM-GULL!!!! I tillegg tok jeg sammenlagtseieren i NorgesCupen. Dobbelt så moro! En fantastisk dag i Svelvik 🙂

Foto: Bengt Ove Sannes

Foto: Bengt Ove Sannes

Foto: Bengt Ove Sannes

Foto: Bengt Ove Sannes

Resultater – Damer Elite:

  1. Elisabeth Sveum – 42:12.1
  2. Tiril Mohr – 43:27.8
  3. Marit Sveen – 43:32.7

Resultater alle klasser

Sykkelhilsen fra Elisabeth

Kategorier: NM