Bli med på veien mot verdenstoppen! «I believe in you»

Jeg satser videre som terrengsyklist og er allerede i gang med å planlegge vinterens treningssamling. Nå kan du bli med å støtte meg på veien mot verdenstoppen! Som takk tilbake får du bla. signert ledertrøye, treningsøkt med meg eller en personlig hilsen.

Jeg satser videre som terrengsyklist og er allerede i gang med å planlegge vinterens treningssamling. Målet er å ta nye steg og nærme meg verdenstoppen innen terreng rundbane. Som syklist gjelder det å unngå lange avbrudd fra trening og sykkelsesongen. Til vinteren vil jeg derfor bytte ut den norske forkjølelsessesongen med spanske fjell og stier. Med 10-20 grader, byr Spania på et perfekt treningsklima.

For å få til dette trenger jeg din hjelp. Budsjettet dekker fly, leiebil og tak over hodet. Jeg er en del av konseptet «I belive in you» og har startet et prosjekt.

Jeg vil gjerne ha med deg på laget, nå kan du bli med å støtte meg på veien mot verdenstoppen!
Som takk tilbake får du bla. signert ledertrøye, treningsøkt med meg eller en personlig hilsen.

Støtt prosjektet Logo_IBIY6

FAQ

Hva er «I believe in you»?

«I believe in you» er den mest vellykkede crowdfunding-plattformen for sportsprosjekter i hele verden. På ibelieveinyou.no kan idrettsutøvere, klubber, foreninger, sportsrelaterte infrastrukturprosjekter og sportsarrangementer samle inn penger fra private supportere.

Hvilken grunntanke ligger bak «I believe in you»?

Ibelieveinyou.no fungerer på lik måte som et sponsorforhold, men ganske enkelt på Internett. Det handler om å oppnå noe stort sammen med mange små bidrag – enten det er fra en onkel, arbeidskollega eller fan.

Les mer om prosjektet herI believe in you
Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂

Del: