Solbrillene mine

Jeg er veldig fan av å bruke solbriller, eller jeg er helt avhengig faktisk. Når jeg sykler på stier i skogen ønsker jeg å beskytte øynene mot kvist, småfluer og gjørme/grus. Det er lite som er digg med et stort rusk i øynene. Jeg har testet flere sportsbriller på markedet, men har funnet et par som sitter godt på hodet selv i røft terreng og med gode glass som fremhever konturen i terrenget. Og hvilke briller er mine favortitt? Jo, det er Oakley Radarlock med Prizm trail glass.

Oakley Radarlock

Det beste jeg liker med Radarlock er hvor godt de sitter på hodet, samtidig som de føles «lette. Noen ganger glemmer jeg at de faktisk er på. Utskiftbare glass er et stort pluss, jeg bytter ofte til enten solglass eller helt blanke glass i regnvær. Wanna try? De finnes i mange ulike farger, så slå deg løs og finn noen som matcher sykkelen din 😉

Oakley Radarlock? Sjekk her

Etter trening liker jeg mer casual stil. Jeg er fortsatt avhengig av solbriller uten sykkel. For å bryte opp litt på stilen har jeg valgt solbriller i lyseblå farge, Oakley Frogskins. De matcher Trek fulldempersykkelen min, det er litt funny da 🙂 Glassene er passe mørke til en sterk solskinnsdag. Jeg liker litt lysere solglass slik at de er mer anvendelig både i bilen, i byen blant bygningene eller i skogen.

Oakley Frogskin

Oakley Frogskins? Sjekk her

ten_years_logo_1

// Elisabeth 🙂

 

 

Del: