Høsttrening

Høsten har gått utrolig fort og jeg har begynte å lage video-log (vlog), mest for gøy. Her får du litt innblikk i hva som skjer på trening, under ritt og i dagliglivet. Sjekk min YouTube-kanal og abonner gjerne 🙂

I skrivende stund ligger jeg på sofaen og er litt sliten etter helgas Svelvikkross, NorgesCup-cyclocross. Det var en morsom helg på crossbiken, Trek Boone race shop LTD og utrolig imponert over min venninne, Kristin som debuterte i cyclocross!

Jeg har også planlagt en del for 2018 og gleder meg allerede til neste års sykkelsesong! Mange spennende internasjonale ritt med bla. flere WorldCup-ritt. Målet er å tangere årets 35. plass i WorldCup-ritt… Time will show 😉

Cross is here!

Nå er jeg godt i gang med høsttreninga og løper en del intervaller, kjører enkle beinøvelser / basis og rulleski. Som du kanskje har fått med deg konkurrerer jeg også på cyclocrossen. Neste cyclocross-ritt er NM i Arendal 12. november. Skal fighte med nepp og klør for den NM-trøya. Gleder meg!

Fight for another jersey!
Svelvikkross

Ha en fin høstuke videre!

Blogglistenhits

Del: