Dobbeltseier i NorgesCupen

Det var deilig å avslutte årets sykkelsesong med to seire i NorgesCupen. Halden arrangerte finale-helgen 15. og 16. september. Lørdag var det ordinært rundbaneritt, mens søndag sprint (prolog + finalerunder). Det var gjørmete løyper og skikkelig prøvelse for både rytter og sykkel. Jeg valgte fulldemper´n Trek Top Fuel 9.8 for rundbanerittet og hardtail Trek Pro Caliber 9.9 for sprinten i Halden. Mye røtter og norskt skogsunderlag er perfekt for fulldemperen. Den flyter over hindringene og jeg kan bare tråkke på! Kropp og bein fungerte utrolig bra og jeg fant en god flyt i begge rittene.


Alle foto: Bengt Ove Sannes

 

Nå ser jeg frem til noen uker «off season» før jeg setter igang med vintertreningen. Jeg er motivert foran en ny sykkelsesong i 2019!

Sykkelhilsen fra Elisabeth 🙂

Del: