NM-bronse med punktering

Hva skal jeg si? Jeg har virkelig fått prøvd meg på teknisk problemer i år. I mai tråkket jeg av kjedet og fikk girproblemer, i juni punkterte jeg og i NM syklet jeg på en skrue. Jeg har lært at det er bare å fortsette å kjempe videre og ikke gi seg!

Norgesmesterskapet i terreng rundbane gikk av stabelen på Lillehammer. Jeg hadde en veldig god dag og kunne bare gi bånn gass. Det er denne følelsen jeg jakter på, «flytsonen». Jeg og Gunn Rita vi fikk raskt en luke ned til de andre damene. Utover rittet beviste Gunn Rita at hun fortsatt er i verdenstoppen og jeg måtte bare konsentrere meg om NM-sølvet.

Plutselig hørte jeg «pfffff»»….Det var på slutten av runde 4 (av 5) og jeg skjønte ingenting. Å nei, flatt bakhjul, det er ikke mulig!!! Jeg ofret bakfelgen og syklet halve runde 5 med flatt bakhjul. Hildegunn Hovdnak tok meg igjen og jeg lå nå på 3. plass. Jeg fikk skiftet til nytt bakhjul i «Teknisk sone» og klarte akkurat å sette avgårde før rytter nr 4 og 5 kom. Beina var ganske stive etter å ha syklet / løpt en halv runde, ca 2km. Jeg ga alt siste del og sikret NM-Bronse!!!

 

Skruen som satte seg i dekket på slutten av runde 4.

 

Hyggelig lesning i Oppland arbeiderblad

Del: