Skifter til ny klubb

I høst flyttet jeg til Harestua og da ble det naturlig å bli medlem i den lokale klubben. Gleder meg til å sykle i de nye klubbfargene. Jeg får god treningsmatching fra min nye klubbvenninne Stine Hasund Eid.

I høst flyttet jeg til Harestua og da ble det naturlig å bli medlem i den lokale klubben, Kloppa Offroad klubb (KORK). Jeg har god treningsmatching fra Stine Hasund Eid, som forøvrig satser på maraton ritt. Stine og jeg er rytterne som er på KORK Team elite for 2019.

I 2019 satser jeg (som tidligere) primært på terreng rundbane med mål om å kjempe om å ta topp 20 i WorldCup-ritt, kvalifisere til EM og VM. I tillegg er EM maraton i 2019 som et stort mål, da det går på hjemmebane i Rondane, Norge. Stine Hasund Eid satser mot de store grusrittene og NorgesCup maraton. Stine tok forøvrig 5 .plass i damer elite i Birkebeinerrittet 2018 etter at vi lå samme felt over fjellet.
Vi har skumle planer om å samarbeide underveis i de maratonrittene vi skal sykle sammen. 😛

Du kan følge oss på instagram @heltkorka eller på Facebook her.

Liten filmsnutt fra skiøkt i vinter sammen med Stine. ?

Del: