Norgesmester i maraton 🥇 med punktering!

NM maraton gikk av stabelen i Rondane og Furusjøen Rundt. En løype med mye terreng over fjellet. Været var rufsete med regn og litt vind, ganske tøffe forhold.

Jeg hadde en superdag på sykkelsetet og ledet allerede etter 20min. Fikk en luke ned til Hedda Bjørklund, men hun hang ganske bra på.

Etter ca 1t 40min krasja jeg skikkelig. Det ble sigepunktering og syklet til hjulet ble flat ca 1 km. Desperat jeg ble. Fikk heldigvis en patron fra en snill mann i masterklassa. Hedda tok igjen meg når jeg punkterte.

Det ble ikke så mye luft, så jeg sykla med VELDIG lite luft i 6km. Jeg måtte igjen stoppe i teknisk sone for å pumpe i nok luft i framdekket. Heldigvis holdt lufta. Jeg mista flaska 🍼🤯 Er der mulig, tenkte jeg! Sykla videre, fikk flaske etter 45km, spiste gels. Hedda ledet med 2,5 min 😩 Jeg begynte å jakte på NM-Gullet 😈 Tok igjen Hedda, rykka fra og tok hjem NM-GULLET 🥇🏆 #thouglife😎


Pappa tok også NM-sølv i masterklassa 🥈🥳

Og til slutt, bading i fjorden var digg etter gjørmespa i 3,5time 💩

Del: