Endelig tilbake i Merida-familien igjen!

Nå har jeg signert avtale med Merida Norge og ser virkelig frem til samarbeidet. Samarbeidet blir mer enn bare å sykle for resultater, dette åpner opp for muligheten til å gi noe tilbake til sykkelsporten igjennom inspirasjon, motivasjon og aktiviteter. 🥰

Signeringen med Merida Norge er stort. Den fine gjengen har jeg hatt relasjon til siden 2011, og det føles på en måte som å komme hjem igjen. Sist jeg syklet på Merida tok jeg WorldCup-seier og EM-bronse i U23. Ambisjonsnivået for neste års satsning er blant annet VM i Vintertriathlon og sesongens foreløpige høydepunkt er VM i Skottland i august. Faktisk så starter jeg i 2023 på mitt 17. år i toppidretten. 

Vi gleder oss veldig til å ta fatt på samarbeidet og er utrolig stolte av å være en del av hennes satsning videre, sier Tony Jensen, salgssjef Merida Norge AS.

Gode samarbeidspartnere, sponsorer og støtteapparat er helt avgjørende for å få kabalen til å gå opp. Derfor er samarbeidsavtalen med Merida svært viktig brikke for satsningen i 2023. 🙌

Del: