Trek Norge er min gode samarbeidspartner for sykkelutstyr. Vi går inn i vår sjette sesong sammen. Årets rittsykkel er Trek SuperCaliber 9.9 AXS med 29″ hjul, en helt fantastisk «fulldempet» sykkel som passer er perfekt for rundbanesykling. Jeg storkoser meg på sykkelen fra Trek og de gir meg det det lille ekstra for å sykle fort i terrenget!
Bontrager er min utstyrsleverandør for sykkelsko, hjelm, sykkeldekk, hansker, bekledning m.m.
På Spinn sykkelshop på Majorstua har jeg min gode mekaniker Konrad Wilk som gjør full service på mine Trek-sykler. Sykkelen føles som «ny» etter en tur på service hos Spinn 🙂
KMC Chain Europe ble min samarbeidspartner i 2019. KMC leverer gullkjeder til syklene mine. Kvaliteten er veldig bra og jeg vant NM maraton 2019 i skikkelig gjørmeritt med KMC, uten noe kjedetrøbbel. Kjede er slitevare og ved tilgang til KMC kjede, kan jeg bytte gjenvlig til nytt kjede før hele drivverket blir slitt.  
Sulland på Gjøvik er min gode leverandør for bil. Vi går inn i vårt sjette år som samarbeidspartnere. For 2019 kjører jeg med Mitsubishi Pajero InStyle+. Fantastisk bil hvor jeg får plass til alt sykkelutstyr, samtidig som bilen er meget fremkommelig.
Kalas
Original Teamwear AS (Kalas) leverer sykkelbekledning jeg benytter i konkurranse. Sykkelbuksa kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Jeg har mange timer på sykkelsetet og en god padding er helt avgjørende for å få en god opplevelse. I tillegg puster klærne godt og det er mulig å velge flere varianter av trøye og bukse til ulik type vær.
Gjøvik Lompe
Gjøvik lompe er den «beste» lompa! Jeg er vokst opp med lokale ferske lefser og det er gøy å ha med «Engers lefsebakeri» på laget. Til jul er det godt å hente ferske lefser rett fra fabrikken 🙂
Madshus
På trening og i vintertriathlon-konkurranser går jeg på Madshusski og med deres sko og staver. Utstyret fra Madshus gjør det mulig å prestere det lille ekstra og Redline-skiene er jeg utrolig godt fornøyd med!
KORK
Klubben min Kloppa Offroadklubb. Jeg er på KORK Team Elite sammen med Stine Hasund Eid. Vi er et TEAM av krutt. Følg oss på Instagram: @heltkorka Klubben er en god støttespiller og gleder meg til å sykle i den orange klubbtrøya denne sesongen!