Hvorfor bruker jeg Crampfix under trening og konkurranser?

Endelig lå pakka i posten fra Fjord Minerals. Jeg gikk tom i forrige uke og har savnet Crampfix under trening. På vei inn fra dagens intervalløkt syklet jeg innom postkassa. Nå blir det påfyll i skapet med Crampfix og i drikke ? 😀

Hvorfor Crampfix?

Jeg benytter Crampfix for å erstatte salter og mineraler jeg mister under trening. Magen min tåler ikke sportdrikke med fruktose så godt, derfor går det i solbærsaft i drikkeflaska. Saft inneholder kun sukker (glukose), derfor må jeg tilføre salter og mineraler.

Det er ikke første gangen jeg bruker Crampfix. Helt tilbake til 2010 har jeg brukt Crampfix. I 2019 og 2020 har jeg brukt Crampfix mer konsekvent og blitt mer oppmerksom på mineralbalansen. Mineraler er ansvarlig for alle signaloverføringer i kroppen, inkludert muskulære og i all hjerneaktivitet.

Siden sommeren 2019 har kroppen tålt mer trening og føler at jeg restituerer fortere. Det er selvsagt sammensatt, men jeg tror Crampfix i hver drikkeflaske og på hver treningsøkt bidrar til økt restitusjon. Det er tilstrekkelig med magnesium som er viktig at kroppen har nok av.

Elektrolytter har ekstremt mange fordeler og er «elektrikkeren». Med for lite mineraler går sikringen…..

fjordminerals.no

Jeg føler også at veskeopptaket er bedre og generelt at kroppen er i balanse. Aldri har jeg kramper i heller. I Crampfix finnes kalium-mineralet, som er svært viktig i kroppens evne til å regulere væskebalansen og cellens evne til å lagre karbohydrater. Det kan være noe av forklaringen til hvorfor jeg tåler mer trening og restituerer fortere. 🙂

Fjord Nutrition bruker marine mineraler. Vi henter kalsium fra sjøtang i Norskehavet og magnesium fra norsk sjøvann/fjordvann. Dette saltet har en porøs oppbygning som gjør at biotilgjengeligheten er 30-40% høyere contra «normale» mineraler. Dette er «hemmeligheten» og hvorfor folk synes det fungerer så bra.

fjordminerals.no

Hva blander jeg i drikkeflaska?

For denne gang klinket jeg til og bestilte 6 bokser Crampfix. Hver boks inneholder 60 kapsler. Da har jeg Crampfix godt ut i sesongen 2020.

I en drikkeflaske på 500-750 ml har jeg oppi 1 stk Crampfix og en knippe salt (natrium). Ekstra salt med natrium for økter jeg svetter mye. Dette gir meg en god blanding under trening! Jeg bruker også saft + crampfix under konkurranser, har funnet ut at det fungerer ganske bra for meg. Den er mild for magen og tilfører det jeg trenger under ritt. 🙂

Hvem er Crampfix anbefalt for?

Mosjonister anbefales å bruke CRAMPFIX i forbindelse med harde kraftanstrengelser, ved utholdenhetskonkuranser for å redusere risikoen for muskelkramper, samt ved trening i høye temperaturer

Mosjonister anbefales å bruke CRAMPFIX i forbindelse med harde kraftanstrengelser, ved utholdenhetskonkuranser for å redusere risikoen for muskelkramper, samt ved trening i høye temperaturer

fjordminerals.no

Nå er Crampfix i boks og jeg klar for nye eventur med sykkelen i 2020!

Sykklelhilsen fra Elisabeth

Del: