NM-GULL i terrengsykling!

For en dag, kunne bare kjøre på!!! Deilig å lykkes med gode beina og hode på riktig sted når det virkelig gjelder i NM terreng rundbane (XCO)!

Det er ikke mange dager hvor alt bare stemmer, når det gjør det, er det den beste følelsen! Jeg kjente allerede forrige helg under rittet i Skaidi Xtreme at formen var på vei. Hele uka har jeg gledet meg og visste at dette blir bra!

Jeg klinket til på første runde og kjente at ting bare stemte. Berit Resell, Hildegunn Hovdnak og Marit Sveen åpnet ganske hardt. Jeg ventet litt og økte farta midtveis på runde 1 (av 4).

Ved passering av runde 1 hadde jeg fått en luke ned til Berit og de andre. Jeg fortsatte å skape fart og kjøre på!

Luke bare vokste (heldigvis)… hehe..

Seieren var sikret!!!!!! NM-GULLL!!!!!

NM terreng rundbane 2020: GULL: Elisabeth Sveum, SØLV: Berit Resell, BRONSE: Marit Sveen.

Årets sykkelsesong har vært litt annerledes pga koronapandemien. Allikevel har det vært mulig å sykle en del ritt hvor smittevern har blitt ivaretatt. Først ble NM rundbane avlyst på Brummunddal i slutten av august. Heldigvis kastet SK Rye seg på som arrangør av NM. Det ble et fantastisk arrangement og gøy å få muligheten til å få konkurrent i det jeg har trent mot i hele år.

Tusen takk til samarbeidspartnere som gjør det mulig! Sykkelen jeg brukte i NM var Trek SuperCaliber, satt opp med Bontrager XR2 dekk. Sykkelen fikk pre-service av Konrad på Spinn Majorstua og dempere var skikkelige smooth under NM!

Nå gleder jeg meg til å sykle 1 år med mesterskapstrøya, det blir stas! ??

Jeg vant NM-Gulli i senior og Oda LAForce vant i junior

Del: